Over ons

Het is onze taak om jou te adviseren over de beste vijf producten.

Onze missie

Onze missie is om iedereen te voorzien van concrete achtergrondinformatie om de consument te assisteren bij het maken van een aankoopbeslissing. Wij van debestevijf.nl verwerken zelf onafhankelijk onderzoek per productsoort, om jou een zo goed en eerlijk mogelijk beeld te geven van de beste vijf producten.

De strategie die wij toepassen om jou te voorzien van de beste achtergrondinformatie van verschillende producten, begint met vooronderzoek. Het vooronderzoek is het in de markt uitzetten van de productsoort in de branche van de categorie. Hierbij maken wij gebruik van een beslissingsmethodiek die leidt naar de beste prijs-kwaliteit verhouding.

Werkwijze

Wij van debestevijf.nl hebben een datagedreven assistent ontwikkeld die altijd op zoek is naar het beste product. De datagedreven assistent onderzoekt constant naar de beste prijs/kwaliteit en deals van het moment met inachtneming van de gewenste functionaliteiten en gebruikerservaring. Doormiddel van de specificaties, reviews, prijs en kwaliteit te vergelijken hebben wij altijd de beste vijf artikelen voor jou geprioriteerd.

Jij kan debestevijf.nl altijd gebruiken om je koopbeslissing te maken met achtergrondinformatie. Zo leer je jezelf en de markt van het product beter kennen en doe je bewuste aankopen.

Jeroen Janssen

Jeroen Janssen

Contentspecialist

Ik ben Jeroen Janssen, een 32-jarige personal trainer met een passie voor sport en gezond leven. Mijn achtergrond omvat een diploma in Bewegingswetenschappen en jarenlange ervaring in het begeleiden van mensen naar een gezondere levensstijl. Ik ben toegewijd, deskundig en empathisch. Mijn doel is om mensen te motiveren en te helpen bij het bereiken van hun fitnessdoelen. Als personal trainer werk ik in mijn eigen fitnessstudio en deel ik mijn kennis via artikelen en blogs. In mijn vrije tijd geniet ik van buitensporten, experimenteren in de keuken en het volgen van sportevenementen. Ik ben vastbesloten om anderen te inspireren om gezonder te leven en hun fitnessdoelen te bereiken.

Esther Bakker

Esther Bakker

Contentspecialist

Mijn naam is Esther Bakker, 29 jaar oud, met een diepgaande expertise in de domeinen van Huis & Tuin en Outdoor & Reizen. Ik ben bedreven in het herkennen van de nieuwste trends in huisinrichting en tuinontwerp, en ik beschik over uitgebreide kennis van producten en merken in deze branche. Bovendien ben ik een deskundige op het gebied van reizen en outdoor-activiteiten, dankzij mijn betrokkenheid bij de vakantiediscounter en mijn brede netwerk van contacten in de reisindustrie. Buiten mijn werk ben ik een enthousiaste reiziger en natuurliefhebber. Mijn passie voor reizen en avontuur deel ik graag met anderen, en ik streef ernaar om een positieve impact te hebben, zowel in mijn vakgebied als in de samenleving.

John Driessen

John Driessen

Contentspecialist

Ik ben John Driessen, 47 jaar oud, en mijn leven staat volledig in het teken van auto’s en hun accessoires. Mijn diepgewortelde passie voor alles wat met auto’s te maken heeft, heeft me geleid tot de positie van specialist in de auto-industrie. Met jarenlange ervaring en een schat aan kennis ben ik een veelgevraagde bron van informatie en advies in mijn vakgebied. In mijn vrije tijd ben ik een enthousiaste autoliefhebber. Ik geniet ervan om aan mijn eigen auto’s te sleutelen en ben altijd op zoek naar manieren om ze te verbeteren en aan te passen. Mijn liefde voor auto’s strekt zich zowel uit naar mijn persoonlijke leven als naar mijn professionele carrière, en ik blijf toegewijd aan het verheffen van de auto-industrie naar nieuwe hoogten.

Erik Visser

Erik Visser

Contentspecialist

Mijn naam is Erik Visser, 45 jaar oud en werk als elektronicaspecialist bij Expert, waar ik me heb gespecialiseerd in Gaming & Entertainment. Mijn passie ligt in elektronica, vooral als het gaat om gaming. Ik help klanten graag bij het kiezen van de nieuwste elektronica voor hun gaming- en entertainmentbehoeften. Als fervent gamer ben ik altijd op de hoogte van de nieuwste trends en technologieën in de gamingwereld. Dit helpt me niet alleen in mijn werk, maar maakt me ook een gewaardeerde bron van informatie in mijn gemeenschap. Ik zorg ervoor dat ik altijd de meest actuele informatie en advies kan bieden op het gebied van elektronica en gaming. Mijn enthousiasme voor elektronica en gaming deel ik graag met anderen, zowel in de winkel als in mijn vrije tijd.

Monique van Dijk

Monique van Dijk

Contentspecialist

Ik ben Monique van Dijk, 38 jaar, verloskundige en fervent dierenliefhebber met twee kinderen. Mijn passie ligt in het begeleiden van aanstaande ouders tijdens de zwangerschap en geboorte, terwijl ik thuis mijn liefde deel met zowel mijn kinderen als mijn honden en katten. Mijn leven draait om het zorgen voor zowel baby’s als dieren, en ik deel graag mijn kennis en expertise om anderen te inspireren en te informeren over de zorg voor hun dierbaren. In mijn vrije tijd geniet ik van wandelingen met mijn honden, speelsessies met mijn katten en verdieping in boeken over kinderopvoeding en dierengedrag. Als voorstander van zowel gezinswelzijn als dierenwelzijn, is mijn missie om anderen te helpen een evenwichtige en liefdevolle omgeving te creëren voor hun allen.

Sanne Vos

Sanne Vos

Contentspecialist

Mijn naam is Sanne Vos, 24 jaar oud en binnenhuisarchitect. Mijn passie ligt in Huis & Tuin, waarbij ik gewone ruimtes transformeer tot adembenemende kunstwerken. Mijn scherpe oog voor detail en gevoel voor esthetiek maken dit mogelijk. Mijn vrije tijd besteed ik aan het ontdekken van de nieuwste trends in interieurontwerp en landschapsarchitectuur. Maar er is nog iets anders waar ik enthousiast over ben: Black Friday. Ik ben een ware koopjesjager en sta bekend als de “Black Friday-goeroe” onder mijn vrienden en familie. Ik heb een lijst van favoriete winkels en merken waar ik elk jaar naar uitkijk tijdens het Black Friday-weekend. Het vinden van geweldige aanbiedingen, zowel online als in fysieke winkels, is een echte kunst voor mij.

Abonneer

Krijg de beste vijf in je mailbox!