Beste telefoonhouder auto 2023

In totaal zijn er maar liefst 5360 telefoonhouders voor in de auto verkrijgbaar. Wij hebben jouw wensen zoals prijs, kwaliteit, specificaties en veiligheid meegenomen om tot de beste auto telefoonhouder van 2023 te komen.

ProductScore
iSetchi Telefoonhouder Auto Draadloze oplader klein

iSetchi telefoonhouder met draadloze oplader


Draadloos opladen

9,3Bekijk op bol.com

Bekijk op Coolblue


R2B Telefoonhouders auto zuignap met draadloze oplader klein

R2B telefoonhouder met draadloze oplader


Duurzaam verpakkingsmateriaal

9,0Bekijk op bol.com

Bekijk op Coolblue


Wegman Telefoonhouder met QI Draadloze Oplader Auto klein

Wegman telefoonhouder met draadloze oplader


Meerdere bevestigingssystemen

8,8Bekijk op bol.com

Bekijk op Coolblue


iSetchi Magnetische Telefoonhouder Auto klein

iSetchi magnetische telefoonhouder auto


Budget telefoonhouder

8,5Bekijk op bol.com

Bekijk op Coolblue


Kreezi RX4 PRO Mobiele telefoonhouder auto ventilatie rooster klein

Kreezi RX4 PRO telefoonhouder


Bescherming telefoon

8,4Bekijk op bol.com

Bekijk op Coolblue


 

Wat voor soort telefoonhouders zijn er voor in de auto?

Zoals al eerder aangegeven zijn er veel telefoonhouders verkrijgbaar, zowel voor de auto als voor de fiets. In dit artikel vertellen wij jou wat wij de beste vijf telefoonhouders voor in de auto vinden. Een telefoonhouder in de auto is niet alleen fijn, maar ook heel erg veilig. Het gebruiken van een mobiele telefoon (het in de hand houden van de telefoon) tijdens het rijden kan een flinke boete opleveren. Door het gebruik van een telefoonhouder in de auto, kan jij altijd overal hands free bellen en navigeren op jouw telefoon.

Er zijn veel verschillende telefoons voor in de auto, met allen verschillende bevestigingssystemen aan het interieur van de auto. Er zijn zuignappen die je aan de voorruit of dashboard kan bevestigen, maar er zijn ook telefoonhouders voor in de ventilatieroosters van de auto. Welke bevestiging van de telefoonhouder jij het meest fijn vindt, is totaal aan jou. Alle mogelijke bevestigingen van de telefoonhouders zorgen voor een stabiele ondersteuning voor jouw telefoon onderweg, op basis van jouw auto kan je het best nagaan welk bevestigingssysteem het best bij jou past.

Wij vinden dat de beste telefoonhouders voor in de auto ook een draadloze oplader moet hebben, hierdoor kan je de auto instappen en je telefoon in de houder plaatsen en direct weggaan, hierdoor kom je altijd met een volle batterij aan op bestemming. Het grootste voordeel van het aanschaffen van een telefoonhouder met draadloze oplader in de auto is dat je altijd kan navigeren naar de plaats van jouw bestemming. Tijdens het navigeren verbruikt je telefoon een hoop energie, door het automatisch opladen van je telefoon weet je zeker dat de navigatie nooit uitvalt.

Is een telefoonhouder in de auto verplicht?

Een telefoonhouder is niet verplicht in de auto, maar het is sterk aan te raden. Het is namelijk verboden om tijdens het autorijden je telefoon in de hand te houden, wat resulteert in hoge boetes. Door een telefoonhouder te gebruiken, kun je handsfree bellen en voorkom je dat je de telefoon in je hand hebt tijdens het rijden. Bovendien maakt een telefoonhouder het eenvoudig om te navigeren. Hoewel het hebben van een telefoonhouder niet verplicht is, voorkomt het de verleiding om de telefoon tijdens het rijden te gebruiken. Soms is het noodzakelijk om de telefoon te gebruiken, bijvoorbeeld voor navigatie wanneer je de weg niet kent. Het plaatsen van de telefoon in een telefoonhouder zorgt ervoor dat dit veiliger gebeurt tijdens het rijden.

Sinds 2019 is het verboden om te bellen tijdens het fietsen, ook hiervoor krijg je tegenwoordig een boete. Deze boete kan net als de telefoonhouder voor de auto voorkomen worden door een telefoonhouder voor de fiets. Het gebruik van een telefoonhouder op de fiets kan je ook helpen om te navigeren tijdens je fietstocht. Hier vind je de beste vijf fiets telefoonhouders.

Kan een telefoonhouder in de auto draadloos opladen?

Niet iedere telefoonhouder voor in de auto heeft een draadloze oplaadfunctie. Iedere auto heeft een standaard aansluiting voor het opladen van apparaten tot 5V. Het gebruik van een draadloze oplader in de telefoonhouder zorgt voor meer comfort tijdens het rijden. Als je de autolader gebruikt voor je telefoon, is het wel fijn om je telefoon dan ook direct in een houder te kunnen plaatsen, niemand heeft zin in een kapotte oplaadkabel.

Natuurlijk staat er ook wat tegenover de comfort die een telefoonhouder met draadloze oplader biedt, de prijs is vaak duurder ten opzichte van de eenvoudige telefoonhouders. De telefoonhouders die worden verkocht met draadloos opladen moeten (bijna) altijd worden aangesloten aan een stroompunt (om via de houder de telefoon op te laden).

Als de telefoonhouder geen ingebouwde draadloze oplaadfunctie heeft, kan je altijd een powerbank aansluiten aan je telefoon. Wij hebben alvast uitgezocht welke powerbank het best past bij een niet draadloze oplaadbare telefoonhouder. Vind hier de beste powerbank.

1. iSetchi telefoonhouder auto met draadloze oplader

iSetchi Telefoonhouder Auto met Draadloze oplader groot

Draadloos opladen

Meerdere bevestigingssystemen

Duurder dan zonder draadloos opladen

De iSetchi auto telefoonhouder met draadloze oplader is ontworpen om te zorgen dat jij altijd en veilig jouw telefoon kan gebruiken tijdens het rijden. Het stevige design van de telefoonhouder kan op meerdere manieren bevestigd worden en biedt ook nog eens de mogelijkheid om  de telefoon draadloos op te laden. Met deze telefoonhouder kan je altijd handsfree gebruik maken van je telefoon tijdens het auto rijden en zorgt deze houder ervoor dat je telefoon altijd opgeladen is.

Waarom moet je voor de iSetchi telefoonhouder kiezen:

De iSetchi telefoonhouder heeft een 15 watt draadloze snel laad functie in de telefoonhouder ingebouwd. De telefoonhouder sluit en opent automatisch door het infrarood systeem. Draadloos opladen is beveiligd tegen het overladen van je telefoon. Het bevestigingssysteem van de telefoonhouder is meervoudig, zo kan je de telefoon bevestigen via het ventilatierooster, een zuignap en een 3M sticker. De telefoonhouder is 360 graden draaibaar en de houder heeft een stevige grip gemaakt van een siliconen pad. De telefoonhouder is geschikt voor alle soorten smartphones.

Meerdere bevestigingssystemen

Er zijn verschillende manieren om de iSetchi telefoonhouder aan te sluiten in jouw auto. Hierdoor kan je de iSetchi telefoonhouder altijd bevestigen op de door jou gewenste hoogte en positie. Het is mogelijk om de telefoonhouder te bevestigen in het ventilatierooster, op het raam via een zuignap, op het dashboard met de zuignap en tot slot op ieder andere plek door de 3M sticker. De arm van de iSetchi telefoonhouder is verstelbaar, waardoor jij altijd kan kiezen voor de door jou gewenste diepte en plaats van de telefoonhouder in de auto.

Inclusief draadloze oplader

Wat ontzettend fijn is het dat als jij je telefoon gebruikt voor het navigeren tijdens het autorijden, je smartphone automatisch wordt opgeladen door de ingebouwde draadloze oplader van de iSetchi telefoonhouder. De draadloze oplader moet wel aangesloten worden via de Quick Charge adapter die wordt meegeleverd bij de iSetchi telefoonhouder, de Quick Charge adapter heeft 2 x USB import, hierdoor kan je zowel de draadloze oplader van de telefoonhouder laden, als het opladen van een ander device.

Beveiligd tegen overladen

In de draadloze oplaadfunctie van de iSetchi telefoonhouder zit een speciale ingebouwde software die zorgt voor optimaal en veilig opladen. Hierdoor weet je altijd zeker dat de oplader niet doorlaadt nadat de telefoon vol is en jouw telefoon niet gloeiend heet wordt tijdens het opladen en gebruiken van apps (navigatie/flitsmeister).

2. R2B telefoonhouder auto met draadloze oplader

R2B Telefoonhouders auto zuignap met draadloze oplader groot

Draadloos opladen

Duurzaam verpakkingsmateriaal

Duurder dan zonder draadloos opladen

De R2B auto telefoonhouder met draadloze oplader is ontworpen om te zorgen dat jij altijd en veilig jouw telefoon kan gebruiken tijdens het rijden. De R2B telefoonhouder is gemaakt van eco-vriendelijk (verpakking)materiaal, waardoor het de duurzaamste telefoonhouder is. Het stevige design van de telefoonhouder kan op meerdere manieren bevestigd worden en biedt ook de mogelijkheid om  draadloos op te laden. Met deze telefoonhouder kan je altijd handsfree bellen tijdens het auto rijden en zorgt de houder ervoor dat je telefoon opgeladen is.

Waarom moet je voor de R2B telefoonhouder kiezen:

De R2B telefoonhouder heeft een 15 watt draadloze snel laad functie ingebouwd. De telefoonhouder sluit en opent automatisch door het infrarood systeem. De bevestigingssystemen van de telefoonhouder zijn meervoudig, zo kan je de telefoon bevestigen via het ventilatierooster, een zuignap en een 3M sticker. Ook is de telefoonhouder is 360 graden draaibaar en de houder heeft een stevige grip gemaakt van een siliconen pad. De telefoonhouder is geschikt voor alle soorten smartphones tot een maximale breedte van 8,5 cm.

Meerdere bevestigingssystemen

De R2B telefoonhouder kan makkelijk worden gemonteerd aan het ventilatierooster in de auto en is geschikt voor bijna alle telefoons (tot en met 8,5 cm breedte). Dit zorgt voor handsfree gebruik van je telefoon tijdens het rijden en hiermee voorkom je onnodige boetes. De R2B telefoonhouder is op meerdere verschillende manieren aan te sluiten in jouw auto. Je kan de R2B telefoonhouder altijd bevestigen op de door jou gewenste hoogte en positie. Het is mogelijk om de telefoonhouder te bevestigen in het ventilatierooster, op het raam via een zuignap, op het dashboard met de zuignap en tot slot op iedere andere plek door de 3M sticker. De arm van de telefoonhouder is verstelbaar, waardoor jij altijd kan kiezen voor de door jou gewenste diepte en plaats van de telefoonhouder in de auto.

Inclusief draadloze oplader

De R2B telefoonhouder heeft een 15 watt snel laad functie. Over de batterij van je telefoon hoef je je geen zorgen te maken tijdens het gebruik van de navigatie of flitsmeister, omdat de batterij van jouw telefoon altijd vol is met de draadloze oplaadfunctie. De draadloze oplaadfunctie kan je eenvoudig koppelen met de USB import van jouw auto. De telefoonhouder gaat open en dicht met een infrarood sensor, hierdoor kan je de telefoon eenvoudig plaatsen in de houder.

Duurzame telefoonhouder

De R2B telefoonhouders en het verpakkingsmateriaal zijn gemaakt van eco-vriendelijke materialen, daarom is dit de duurzaamste telefoonhouder voor in de auto. Naast het besteden van aandacht aan de kwaliteit en duurzaamheid van de telefoonhouder, biedt R2B een garantietermijn van 1 jaar op de telefoonhouder. Als er binnen de eerste 12 maanden van gebruik problemen voorkomen, biedt R2B een gratis vervangend product. Hierdoor weet je direct al dat de R2B telefoonhouder duurzaam en kwalitatief goed is.

3. Wegman telefoonhouder auto met draadloze oplader

Wegman Telefoonhouder met QI Draadloze Oplader Auto groot

Draadloos opladen

Meerdere bevestigingssystemen

Duurder dan zonder draadloos opladen

De Wegman telefoonhouder met draadloze oplader is ontworpen zodat jij altijd en veilig je telefoon kan gebruiken tijdens het rijden. Het stevige design van de telefoonhouder kan op meerdere manieren worden bevestigd en biedt ook de mogelijkheid om in de telefoonhouder draadloos op te laden. Met deze telefoonhouder kan je altijd handsfree gebruik maken van je telefoon tijdens het auto rijden en zorgt de houder ervoor dat je telefoon altijd opgeladen is.

Waarom moet je voor de Wegman telefoonhouder kiezen:

De telefoonhouder van Wegman heeft een 15 watt draadloze snel laad functie in de telefoonhouder geïntegreerd. De telefoonhouder is voor universeel gebruik ongeacht het soort smartphone. Ook is telefoonhouder inclusief een autolader en USB-C kabel. De bevestigingssystemen van de telefoonhouder zijn meervoudig, zo kan je de telefoon op het ventilatierooster, raam en dashboard bevestigen. De Wegman telefoonhouder heeft een luxe uitstraling met een stevige touch, zo is de telefoonhouder drempel proof en kan je ermee off road rijden. De telefoonhouder sluit en opent automatisch door het infrarood systeem.

Meerdere bevestigingssystemen

De Wegman telefoonhouder kan eenvoudig worden gemonteerd aan het ventilatierooster in de auto en is geschikt voor vrijwel alle telefoons. Dit zorgt voor handsfree gebruik van je telefoon tijdens het rijden en hiermee voorkom je onnodige boetes. De Wegman telefoonhouder is op meerdere verschillende manieren aan te sluiten in jouw auto. Hierdoor kan jij de telefoonhouder altijd bevestigen op de door jou gewenste locatie in de auto. Het is mogelijk om de telefoonhouder te bevestigen in het ventilatierooster, op het raam via een zuignap en op het dashboard. De arm van de telefoonhouder is verstelbaar, waardoor jij altijd kan kiezen voor de door jou gewenste diepte en plaats van de telefoonhouder in de auto.

Inclusief draadloze oplader

De Wegman telefoonhouder heeft een 15 watt snel laad functie. Nooit meer zal de batterij van je telefoon opraken tijdens het autorijden. De draadloze oplaadfunctie kan je eenvoudig koppelen met de USB import van de autolader die wordt meegeleverd bij de telefoonhouder. Er zit een ingebouwde infrarood sensor in, daarom kan je altijd eenvoudig je telefoon in de houder plaatsen.

Stevig design

Het stevige design van de Wegman telefoonhouder zorgt voor een ultieme rij ervaring van het handsfree gebruiken van de telefoon. De extra grip om alle drempels en off-road wegen te trotseren. Het design is ontworpen om op een mooie manier de telefoon in de telefoonhouder vast te maken. Ook heeft het design van de Wegman telefoonhouder, naast de praktische voordelen, ook een luxueuze en mooie uitstraling.

4. iSetchi magnetische telefoonhouder auto

iSetchi Magnetische Telefoonhouder Auto groot

Budget telefoonhouder

Stevige bevestiging

Zonder draadloos opladen

De iSetchi magnetische telefoonhouder is er om praktisch, veilig en handsfree deel te nemen aan het verkeer. Helaas heeft de iSetchi magnetische telefoonhouder geen draadloze oplaadfunctie waardoor dit een budget telefoonhouder is die ontworpen is op alle praktische aspecten. De compacte iSetchi magnetische telefoonhouder is een parel in het oog voor het interieur van jouw auto. De houder is stevig te bevestigen in het ventilatierooster en neemt daardoor geen onnodige ruimte in beslag. Voorkom bekeuringen en maak het navigeren van A naar B comfortabeler door de aanschaf van de iSetchi magnetische telefoonhouder!

Waarom moet je voor de iSetchi magnetische telefoonhouder kiezen:

De iSetchi magnetische telefoonhouder heeft een stevig en mooi design maar is niet zo uitgebreid qua functionaliteiten dan andere telefoonhouders. Het is een budget telefoonhouder, hierdoor zit er geen ingebouwde draadloze oplaadfunctie in. Desondanks is de iSetchi magnetische telefoonhouder een super product die doet waarvoor een telefoonhouder ontworpen is. De telefoon blijft aan de telefoonhouder zitten door de magneten en is dus 360 graden draaibaar. Hierdoor kan je eenvoudig je telefoon monteren op de telefoonhouder zoals jij dat wilt. Er is er altijd ruimte voor een kabel om jouw telefoon op te laden aan deze telefoonhouder.

Budget telefoonhouder

De iSetchi telefoonhouder is goedkoper dan de concurrenten doordat het geen luxe functionaliteiten heeft. Zo heeft deze telefoonhouder geen infrarood sensor voor het plaatsen van de telefoon. Ook heeft deze telefoonhouder geen ingebouwde draadloze oplaadfunctie. Desondanks is het een stevige telefoonhouder met een premium ontwerp tegen een betaalbare prijs.

Stevige bevestiging

De stevige bevestiging van de iSetchi magnetische telefoonhouder komt door het premium metalen ontwerp en de sterke level 1 magneten die de telefoon op zijn plek houden. Hierdoor is de telefoonhouder universeel te gebruiken ongeacht het soort, grote of type telefoon. De stevigheid is afkomstig van de dubbele magneetplaten, waarbij je 1 magneet op de achterkant van je telefoon (in je hoesje) kan plaatsen en op deze manier kan bevestigen  via de magneten in de telefoonhouder zelf. De magneten zijn getest met de grootste smartphone varianten en is altijd betrouwbaar en stevig gebleken uit de testen. Er worden in totaal 2 magneten geleverd, zodat je altijd een extra magneet op een andere telefoon kan plaatsen voor in de telefoonhouder.

Premium ontwerp

Het metalen ontwerp toont al aan dat de uitstraling van de iSetchi magnetische telefoonhouder premium uitstraalt. De telefoonhouder is compact gemaakt en heeft een unieke metalen rand die doorloopt in het interieur van iedere auto. Door het bevestigingssysteem in het ventilatierooster valt de telefoonhouder amper op en lijkt het een accessoire van het interieur zelf.

 

5. Kreezi RX4 PRO telefoonhouder auto

Kreezi RX4 PRO Mobiele telefoonhouder auto ventilatie rooster groot

Bescherming telefoon

Budget telefoonhouder

Duurder dan concurrentie

De Kreezi RX4 Pro telefoonhouder is er om praktisch, veilig en handsfree deel te nemen aan het verkeer. Helaas heeft de Kreezi RX4 Pro telefoonhouder geen draadloze oplaadfunctie en dus is dit een budget telefoonhouder die ontworpen is op alle praktische aspecten. De Kreezi RX4 Pro telefoonhouder is een beschermende telefoonhouder die ervoor zorgt dat je telefoon altijd stevig en veilig beschermd is tijdens het rijden. Het kussentje aan de achterkant zorgt ervoor dat je telefoon onbeschadigd blijft. De houder is magneet vrij en heb je dus altijd de beste verbinding en zo min mogelijk ruis tijdens het handsfree bellen. Voorkom bekeuringen en maak het navigeren comfortabeler door de aanschaf van de Kreezi RX4 Pro telefoonhouder!

Waarom moet je voor de Kreezi RX4 Pro telefoonhouder kiezen:

De Kreezi RX4 Pro telefoonhouder heeft een stevig en mooi design maar heeft geen uitgebreide functionaliteiten vergeleken andere telefoonhouders. De Kreezi RX4 Pro is een budget telefoonhouder, er zit geen ingebouwde draadloze oplaadfunctie in. Desondanks is de Kreezi RX4 Pro telefoonhouder precies waarvoor het ontworpen is, namelijk het goed ondersteunen van jouw telefoon tijdens het rijden. De telefoonhouder heeft een simpel en mooi ontwerp en neemt hierdoor weinig ruimte in beslag in de auto. De telefoon wordt via de zijkanten en onderkant beschermd en is vrij van metalen waardoor jij altijd de beste verbinding hebt. Er is ruimte voor een kabel om jouw telefoon op te laden in de telefoonhouder.

Bescherming telefoon

Met een ontzettend stevige allround grip, blijft jouw telefoon altijd volledig beschermd. Het kussentje aan de achterkant, de zijklemmen en de ondersteun zorgen ervoor dat jouw telefoon altijd stevig ondersteund wordt. De zijklemmen worden beschermd door siliconen pads. die bewezen jouw telefoon beschermend en stevig vasthouden in de houder. Bij drempels, scherpe bochten en off road is de bescherming optimaal.

Budget telefoonhouder

De Kreezi RX4 Pro telefoonhouder is goedkoper dan de concurrenten doordat het geen luxe functionaliteiten heeft. Zo heeft deze telefoonhouder geen infrarood sensor voor het plaatsen van de telefoon. Ook heeft deze telefoonhouder geen ingebouwde draadloze oplaadfunctie. Echter is het natuurlijk wel dat de minder luxe functionaliteiten zorgt dat dit een van de goedkoopste telefoonhouder is voor in de auto.

Betrouwbaar en veilig

De bescherming van jouw telefoon staat bij de Kreezi R4X PRO telefoonhouder voorop, de siliconen pads zorgen voor extra bescherming vergeleken andere telefoonhouders. Optimaal comfort en betrouwbaarheid; geen zorgen dat jouw telefoon uit de houder zal vallen. Niet bij drempels, niet bij scherpe bochten en ook niet bij de ruige wegen. Hierdoor is de Kreezi R4X PRO betrouwbaar en veilig voor in jouw auto.

LET OP! ALLEEN GESCHIKT VOOR HORIZONTALE VENTILATIEROOSTERS

Wil jij meer weten over auto producten in het algemeen? Bekijk hier onze productpagina voor de beste vijf auto producten per categorie.

De winnaar uit de test is bekend!

Er is beoordeeld op prijs/kwaliteit, garantie en betrouwbaarheid.

*Je wordt doorverwezen naar één van onze partners met actuele prijzen

Ontdek de winnaar🥇

You have Successfully Subscribed!